MTC INVENT este o companie românească, înființată în anul 2011. Capacitatea de adaptare la cerințele mereu in schimbarea ale pieței romanești a fost factorul care ne-a ajutat sa creștem si sa ne asiguram o poziție fruntașă in Oltenia in domeniul proiectării si realizării reperelor din industria prelucrărilor mecanice.

Proiectarea asistata de calculator, precum si capacitatea de programare avansata a utilajelor CNC ne-au ajutata sa devenim furnizori pentru companii renumite si in același timp sa fim parte din proiecte ce necesita tehnologii de producție inovatoare si complexitate ridicata a produselor finale.

Putem realiza piese unicat, serii mici sau serii mari, precum și dispozitive, scule, matrițe, sau alte produse asociate.

Loialitatea fata de angajamentele luate este elementul ce sta la baza colaborării dintre noi si clienții noștri. Preocuparea noastră principala este mulțumirea clienților.

Suntem deschiși la orice tip de colaborare si abordam oportunitățile cu maximum de flexibilitate astfel încât colaborarea cu noi sa fie pentru dumneavoastră ceea ce căutați.

Clientii nostri